Kunst

Wanneer ik aan het werk ben, laat ik mijn hoofd, mijn denken voor wat het is en laat mijn handen het werk doen. Die weten wel wat ik echt wil. Ik zoek en vind diepere lagen, waardoor er (bijna) abstracte beelden ontstaan. Mijn werk is eigenlijk niet onder één noemer te vangen, want experimenteren met steeds verschillende materialen blijft een uitdaging voor me. Het komt en het gaat: zolang ik me uitgedaagd voel gaat dit proces door. Op deze website laat ik een deel van mjin kunstwerken zien. Natuurllijk ben je welkom om meer van mij te zien bij mij thuis, op een expositie of in mijn atelier.

Ik werk ook samen met andere kunstenaars aan exposities (bekijk filmpje Kunstroute Hoogland) en aan diverse projecten. Lees meer.

Ik stel mijn atelier open voor jou om vrij te werken. Er zijn twee ATELIER-groepen: vrij werken en de verdiepingsgroep.

Foto-gravures

Ik fotografeer een voorwerp of iets in de natuur vaak van zó dichtbij dat het onherkenbaar wordt. Ik voeg een passe-partout en het glas ervoor toe, en graveer dan verder door op het glas, daar waar de foto als het ware ophoudt. Hierdoor ontstaat een totaal nieuw beeld.

lees verder


Brons

Ik maak beelden in brons, die ik meestal ruw en onafgewerkt laat. Elke keer weer een verrassing, een echte uitdaging om er iets aan te ontdekken of te beleven.


lees verder


Projecten en Opdrachten

Ik werk samen met andere kunstenaars en soms alleen. Nieuwe materialen, verschillende disciplines combineren, een performance, waarbij we ons niet achter een kunstwerk kunnen verschuilen........

lees verder